divendres, 7 de març del 2014

Capítol 43: Melindros


 
A la Paula i la Laia:
 
El poder de les paraules és a vegades més fort que qualsevol altre, pot fer canviar les coses, només cal voluntat per canviar-les, deixar les pors que ens immobilitzen i començar a obrir portes.
 
Un petonet

 
Bé, bé bé.. heu vist quina meravella!!
 
Després del super disgust que vaig tenir al quedar-me orfe de thermomix haig d´ensenyar-vos la meva nova joguina..jijiji Me l´han regalat i estic Super Mega contentaaaaa!!!
 
Bonica oi?
 
Doncs bé, fa dies que vull fer tiramisú , i buscant receptes vaig trobar-ne una del blog "La cuina de sempre" que té bastant bona pinta i en la que t´explica com fer els melindros i tot.
 
Com encara no domino el seu funcionament únicament he muntat les clares d´ou.. però quina pasadaaaa!! mare meva en 10 segons tenia unes clares muntades que ni amb tres hores forçant el braç i la ma ho hagués aconseguit.. mireu mireu la foto..




 
 
MELINDROS

Ingredients "La cuina de sempre":
  • 1 ou sencer
  • 3 clares i 2 rovells ( en total necessitarem 4 ous)
  • 85 gr de sucre repartits en dues parts, 35gr l´afegirem a les clares i la resta als rovells)
  • 80 gr de farina
  • 20 gr de maicena
  • essència de llimona

Preparació:

Muntem les clares a punt de neu junt amb els 35 gr de sucre.

En un altre bol hi barregem els dos rovells, l´ou sencer, les gotes d´essència de llimona i el sucre restant. Un cop lligat ho afegim a les clares muntades amb molt de compte que no es desinflin, amb moviments envolvents.

Tamisem les farines i ho afegim, també amb compte.
Un cop tot integrat ho posem en una manega pastissera i fem xurros sobre el paper de forn.
Els posem al forn 5 minuts a 200ºC amb ventilador.
Es fan de seguida i són boníssims!!
Veieu les fotos per veure el procés:



Voldria aprofitar avui que és el dia de la Dona, per donar ànims a totes aquelles dones superpreparades que tenen caps molt menys preparats que elles i que han d´aguantar absurditats i fer veure que tenen raò com als tontos per que és inútil fer-los veure la realitat de les coses .. Ànims !! per la Santa paciència que han de tenir, ànims per haver-se de mossegar la llengua infinitat de vegades i ànims per haver de comptar a 10 infinitats de vegades més!!!









2 comentaris: