Recomanacions Gourmet


"SI PERO NO EXACTAMENTE"

Bon dia!!

Avui va de donuts i de TEATRE! Si si de teatre amb majúscules. El passat dissabte vaig anar a veure “Si pero no excatamente” de Sandra Rossi, a la sala Almazen Barcelona.

I vaig quedar tant meravellada, m´ho vaig passar tant i tan bé que no podia fer un altre cosa que RECOMANAR-VOS que aneu a veure aquesta obra de Teatre.

Si teniu ganes de riure i emocionar-vos, passareu una hora i mitja inoblidable i sortireu reconfortats, amb un somriure als llavis.. així és com vaig sortir jo.. i amb un Klinex a la mà que vaig haver de demanar a causa dels “ lagrimones” que em queien dels ulls de tant riure..

No us explico de qué va l´obra, prefereixo que hi aneu i la descobriu..

Així que aquí teniu la informació :

El Pròxim 30 de novembre a la sala Almazén Barcelona a les 21h!!!
És un teatre petitó o sigui que please, reserveu amb temps!!

P.D: Sandra, em sap greu però he hagut de barrejar la teva obra amb una recepta de donuts, de totes maneres espero que et vagi molt bé amb aquesta obra GENIAL, ESPECTACULAR, EMOTIVA I AMB MOLT DE CONTACT!!

Un petonet




Restaurant Can Ventura Llívia (Cerdanya)

Heu agafat mai el cotxe i us heu deixat portar?

Ara ja no acostumo a fer-ho gaire sovint, però recordo una època en que els caps de setmana eren petites aventures on no sabies mai on aniries a parar.

Aquestes vacances vam estar uns dies pel Pirineu. Un d´aquells dies, vam decidir fer una petita excursió a Planoles, però va resultar que conduint per aquells paratges, ens vam passar de llarg i vam acabar, primer en una vall on vam parar a buscar ceps , desprès a Llívia. Allà varem parar a dinar.

Vam trobar per recomanació un restaurant preciós, Restaurant Can Ventura. Molt autèntic, parets de pedra, acollidor i sobretot un servei i uns plats exquisits!

El leitmotiv d´aquest restaurant és la cuina típica de l´alta Cerdanya i tenen una carta espectacular.

Podeu veure-hi imatges i la carta en aquest enllaç http://canventura.web7-server.com/

A nosaltres ens va encantar, a la meva filla Mariona, li va xiflar el tiramisú de postre , jo em vaig demanar un coulant que haig de dir que només de recordar-ho sem fa la boca aigua..

Així que si teniu l' oportunitat d´anar-hi, és molt aconsellable!



Llimonada Rosada

Ingredients:

El suc de dues llimones recent espremut
100 gr de sucre ( si no us agrada tant dolç, podeu fer la meitat de sucre, 50gr)
500 ml d´aigua
60 ml de suc de gerds
El suc de gerds, no el vaig trobar i vaig fer el següent invent:
100 ml d´aigua en un bol i una culleradeta de melmelada de gerds, barregem amb el minipimer, i ja tenim el suc de gerds.. jiji

Preparació:

Bé, comencem portant a ebullició l´aigua, el suc de llimona i el sucre.
Un cop arranca el bull, ho retirem del foc i deixem refredar.
Servim amb molt de gel, una rodanxa de llimona i llancem un rajolí del suc de gerds.





Glaçons amb flors o plantes aromàtiques

Ara que ve l´estiu i esperem que també vingui acompanyat amb la caloreta típica d’ aquesta estació, a mi m´encanta prendre un bon got d´aigua ben fresca amb gel i llimona.
Pot ser un sembla una tonteria, però és saníssim, no engreixa i refresca!
Si ho preferiu, recomano un got tipus martini o wiski.
Una rodanxa de llimona i una de llima.

Prèviament, haurem fet els glaçons. En una “cubitera” hi posem a congelar aigua i unes fulles de menta. També es pot fer amb flors comestibles, hi ha tipus de roses que ho són, també els clavells, però surt més car i no és tan fàcil de trobar. De totes maneres, si teniu un compromís, amb les flors quedareu fantàsticament bé!

Afegim els glaçons al got i la beguda que més us vingui de gust! A mi l´aigua!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada