dilluns, 11 de novembre del 2013

Capítol 33: Brownie




Acabo de caure-hi i és que aquest mes de novembre encara no he publicat cap recepta.. Així que estreno el mes amb un munt de coses noves per provar i experimentar...
La veritat és que des de la Castanyada que he estat fotudeta i entre els medicaments i la falta de temps i de ganes no he pogut fer gaire cosa..

Brownie ( Recepta de la revista My Lovely Food)

Ingredients:
  • 100gr de mantega a temperatura ambient
  • 125gr de sucre morè
  • 125gr de farina amb llevat ( Bizcohorna) tamisada
  • 125gr de farina normal tamisada
  • 1 culleradeta de canyella
  • 25 gr de xocolata ratllat per postres Nestlé
  • 60 gr de nous picades
  • 90gr de xips de xocolata
  • 185 gr d´aigua
Aquesta recepta és molt fàcil de fer, ja que no es necessita cap electrodomèstic en particular.

Elaboració:

En una olla hi posem l´aigua, la mantega i el sucre i remenem durant uns 5 minuts a foc lent, fins que la mantega estigui totalment desfeta.
Mentrestant encenem el forn a 180ºC, dalt/ baix i ventilador.
Preparem un motlle per Brownie, com fem habitualment: La base amb paper i els laterals amb oli o mantega.
Els motllos de brownie han de ser quadrats i baixos.

Posem en un bol, la resta de tots els ingredients , hi intentem fer un forat al mig. Com veieu a la foto.


Al mig hi tirem la barreja d´aigua, mantega i sucre.
Amb una espàtula, barregem una mica tota la mescla.
Ho posem al motlle i enfornem 20-25 minuts.
Deixem refredar.
En aquest  cas podeu fer el que he fet jo i és fer porcions rectangulars, les folreu amb paper film i les podeu congelar.
Per decorar, desfeu una mica de xocolata i la poseu per sobre amb unes quantes nous o bé com indica la recepta amb una bola de gelat de vainilla..mmmm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada