dimarts, 26 de novembre del 2013

Capítol 36: Truita de patates amb pasta de full






A vegades l´originalitat d´un plat està en la presentació o bé en incloure un ingredient que no tenies previst..
Per nosaltres la truita de patata és quasi bé un signe d’identitat, així com el pa amb tomàquet, no poden anar separats l´un de l´altre, però tot i així preparem primer una truita i desprès el pa amb tomàquet..però i si intentem unir-ho tot?
Doncs si intentem fer un mix, el resultat és una truita de patates envoltada d´una deliciosa pasta cruixent de full.

Truita de patates amb pasta de full

Ingredients:

Patates per fregir
3 o 4 ous
1 base de pasta de full ( que podem trobar en qualsevol supermercat)
Oli i sal

Nota: És important que la paella que feu servir sigui prou ample en el seu diàmetre, per tal que hi pugueu posar un plat a sobre per poder girar-la o bé que sigui del mateix diàmetre que el motlle que farem servir.
També podem fer servir motlles individuals i pot ser un bon entremès per festes, econòmic i original.

Preparació:

Comencem fregint les patates, tallades a lamines i prèviament salades amb una paella amb oli calent. Afegim un rajolí d´aigua i tapem amb una tapa perquè s’estovin.

També hi podem afegir ceba, si us agrada.. a mi particularment, m´agrada més sense.
Un cop tenim fregidetes les patates, en un motlle de fer pastissos, hi estenem la pasta de full, punxant una mica amb una forquilla.
Hi aboquem les patates ( que prèviament haurem eixugat d´oli en un plat amb paper de cuina). Rectifiquem de sal, si cal i aboquem els ous batuts.


Escalfem el forn a 180ºC, dalt i baix amb ventilador i ho posem al forn uns 20 minuts aproximadament.



Bonissim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada