divendres, 27 de setembre del 2013

Capítol 23: Ous Poché

Començant la temporada de tardor, us proposo un entrant molt senzill de fer i que als nens els hi encanta! També és aconsellable per aquells que després de l´estiu estiguin en plena operación post-biquini.
Els ous poché es poden combinar amb infinitat de complements, en aquest cas, amb una torrada de pa i formatge ratllat gratinat.



Ingredients:

  • Ous
  • Aigua bullint pels que no tinguin TMX
  • Oli, sal
  • Paper film

Preparació:

Fem uns farcellets amb el ou, sal  i paper film. Jo he posat el ou en una tassa. He cobert la part superior de la tassa amb film i l´he tombat. Seguidament retirem la tassa i fem el farcellet.

Finalment ho posem 5 minuts en una olla amb aigua bullint o al Varoma de la TMX, 7 minuts a Vel 1.
Deixem refredar i ho servim com més ens vingui de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada