Aquesta recepta em fa especialment il.lusió publicar-la, ja que pertany al receptari de la meva iaia Tresina, que amb la seva experiència entre els fogons, feia plats tan deliciosos com aquest.
Per tant aquesta recepta és 100% Tresin´s!!
Vinga som-hi! que m´emociono!
Ingredients:
- Cap de costella
- Ceba
- Tomàquet natural madur
- 1 sipia fresca
- Buixarnons
- Bolets de temporada
- Macarrons
Preparació:
Posem en remull els buixarnons i reservem.
Bullim els macarrons segons les indicacions del fabricant i els resevem.
Mentres sofregim el cap de costella. Quan estigui ros afegim la sèpia i acontinuació la ceba. Els buixarnons hidratats i els bolets, en aquest cas, camagrocs. Finalment el tomàquet ratllat.
Finalment hi afegim els macarrons.
Si es vol es pot gratinar amb formatge ratllat.
Bon Appetit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada