dilluns, 30 de setembre del 2013

Capítol 24: Macarrons amb sipia i bolets



Aquesta recepta em fa especialment il.lusió publicar-la, ja que pertany al receptari de la meva iaia Tresina, que amb la seva experiència entre els fogons, feia plats tan deliciosos com aquest.
Per tant aquesta recepta és 100% Tresin´s!!
Vinga som-hi! que m´emociono!

Ingredients:


  • Cap de costella
  • Ceba
  • Tomàquet natural madur
  • 1 sipia fresca
  • Buixarnons
  • Bolets de temporada
  • Macarrons

Preparació:

Posem en remull els buixarnons i reservem.

Bullim els macarrons segons les indicacions del fabricant i els resevem.

Mentres sofregim el cap de costella. Quan estigui ros afegim la sèpia i acontinuació la ceba. Els buixarnons hidratats i els bolets, en aquest cas, camagrocs. Finalment el tomàquet ratllat.



Finalment hi afegim els macarrons.

Si es vol es pot gratinar amb formatge ratllat.



Bon Appetit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada