dilluns, 14 d’octubre del 2013

Capítol 28: Coulants de Xocolata




Avui va de definicions:

El perdonavides, és aquell perfil de persona que no saps com se’t fica a “dins de casa”, d´una manera o un altre, mai saps ben bé com.. i que acaba pensant que a sobre t´està fent un favor i li deus gratitud eterna!!

Després tenim l’ obtús, aquell que es pensa que, en sap més que tu i no té ni idea del què està dient, i que per acabar-ho de bordar, quan s’equivoca amaga la pífia, dissimulant o el que és més greu, marejant la perdiu comptabilitzant a un altre del seu error..

També ens podem trobar amb el “bonachón”, l´arpía, l’innocent, el rar, el que sempre va corrent i no té ni temps de dir-te “Bon dia”.. etc, però el que no puc suportar és el que està enganxat tot el dia al mòbil!!!
Què nassos li passa a la gent?
Conec a uns quants, anava a dir, un, però no, a uns quants.. que quan s´acosten a tu per fer-te una pregunta, ni tan sols et miren a la cara!! Pendents del whatsup del teléfon!! Per favor!! Quin horror!!

El més trist és, que tu, els hi respons , amb cara d´idiota mentre ells responen el seu missatge.. Pel que ni tant sols estan escoltant la resposta del que t´acaben de preguntar!

Recordo en especial, un sopar, en el que si erem 10 persones a taula, 8 estaven enviant missatges amb els mòbils.
Recordo que al cap d´una estona d´estar a taula súper incomoda per la situació, ja que sentia que estava sopant sola, doncs la resta d’acompanyants estaven out, vaig rebre una vibració! Un avís! El mòbil vibrava !!
Com no havia de dissimular absolutament res pel fet d´agafar el telèfon, vaig mirar qui enviava el missatge!
La meva sorpresa va ser comprovar que no era l´única que em sentia incomoda amb aquella situació, ja que des de l´altre punta de la taula, m´enviaven un missatge que deia: “Hola, com està el vi? Bò?” respon-me by whatsup!

És per això que no tinc el mòbil MAI encès o me´l descuido sempre a casa.. i es passa dies sense bateria, perquè a mi m´agrada comunicar-me amb la gent que tinc al voltant de viva veu! I quan parlo amb algú m´agrada que m´escolti i estigui per mi i no que em deixin amb la paraula a la boca, per què o bé truquen o reben missatges o ves a saber què..

Ingredients per a 6 coulants de xocolata:

  • 100 gr. de mantega
  • 70 gr. de xocolata per postres Nestlé
  • 50 gr. de farina d´atmelles
  • 20 gr. de farina tot ús
  • 70 gr. de sucre glas
  • 4 ous
COST DELS 6 COULANTS: 2,50€

Preparació:

Desfem al bany maria la xocolata junt amb la mantega i reservem.
Batem els 4 ous junt amb el sucre glas, fins que blanquegi.
Afegim les farines i finalment la xocolata amb la mantega que havíem reservat.
Guardem la mescla a la nevera durant mitja hora.
Enfarinem o hi posem mantega a 6 motlles metàl.lics i escalfem el forn a 200ºC.
Mitja hora més tard els omplim amb la mescla preparada i els posem al forn de 5 a 8 minuts.
Amb 8 minuts no queden tant desfets per dins. Però això va agustos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada