FETS CORRECTAMENT |
Al final, aquesta castanyada serà un mix de les dues celebracions. Ens disfrassarem de bruixes, decorarem la casa amb carbasses i menjarem panellets i castanyes.
No volia, però acabar aquesta setmana sense publicar la recepta de panellets, tot i que em trobo fatal i no tinc gaires ganes de fer res.. estic molt i molt refredada.
Aquesta foto, que he posat avui, és la foto de la prova que vaig fer de panellets, però ja em va bé per explicar-vos on vaig fallar.
De totes maneres están deliciosos, ja que com veureu no és la típica recepta de patata i moniato.
stsstststs.. és secreta.. jiji
Me la va passar el meu sogre i quan s´adoni que l´he publicat...
Bé en el fons ve del llibre de la Carme Rucalleda " Cuinar per ser Feliç", i realment l´haig de felicitar perquè ben bé són exquisits.
Panellets
Ingredients per uns 50 panellets.
- 350 gr de sucre
- 150 gr d´aigua
- 1/2 Kg de farina d´atmella
- 1 clara d´ou
Ha d´arrancar el bull i em de notar que es crea un caramel líquid ( aquí hi heu d´insistir, perquè jo crec que no vaig esperar suficientment).
Desprès hi afegim la farina i no deixem de remenar, fins que la massa es desengaxi de les parets de la cassola. Aquest punt és molt important, si no desprès no quedarà prou consistent i s´esclataran.
Retirem del foc i deixem refredar completament. Un cop fred hi afegim la clara i remanem,
Ho posem a la nevera tapat amb film 1 dia sencer.
A partir d´aqui els decorem amb pinyons, amb cacau, amb coco.. etc
Posem al forn a 200ºC 5 minuts.
Bona Castanyada!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada